SC EMPIRE SOLUTIONS SRL

Telefon: 0723010669

CUI: 33476435

E-mail: office @ superrochite.ro

FORMULAR DE RETUR

Doresc în schimbul returnării altă mărime sau alt produs (Cod) ____________________________________________________

sau doresc returnarea banilor în contul IBAN.

CONT IBAN: ___________________________________________

TITULAR CONT IBAN: ______________________________________

(Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura optiune fiind transferul bancar, iar toate comisioanele vor fi suportate de catre SC EMPIRE SOLUTIONS SRL)

IMPORTANT! Contravaloarea produselor returnate va fi restituită doar în contul tău bancar în maxim 7 zile.

Nu vor fi acceptate coletele sosite retur în sistem ramburs, colete pentru care nu a fost achitat transportul sau colete trimise prin Poșta Română. Formularul de retur trebuie să însoțească întodeauna bunurile returnate și trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

- Produsele să fie însoțite de factura fiscală.

- Produsele trebuie să aibă eticheta de identificare.

- Nu se acceptă spre retur produsele care prezintă semne de deteriorare sau care au fost purtate.

- Transportul returului este suportat de către client, returul se poate face cu orice firmă de curierat rapid.

Produsele se vor returna la adresa Strada Splaiul Independentei nr. 202k Scara A Bloc A Etaj 8 Ap. 33 Sector 6 Bucuresti în termen de 14 zile lucrătoare de la data efectuării achiziției cu eticheta produsului și însoțit de factură.

Produsele achiziționate la distanță (online) se pot returna conform dispozițiilor OUG 34/2014. Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului renunțarea la cumpărare, respectiv returnarea produsului fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de cumpărător înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Dacă doriți vă putem face noi solicitarea de curier și vom completa datele cu adresa de retur, tot ce trebuie să faceți să adăugați acest formular completat în colet, să îl predați curierului și șă achitați taxa de transport iar noi vă vom returna banii în contul IBAN specificat.

Motiv retur. (Opțional)

1. Mărimea este prea mică.

2. Mărimea este prea mare.

3. Articolul prezintă defecte ale cusăturilor, rupturi, semne, etc..

4. Am primit alt articol.

5. Alt motiv.

Atunci când trimiteti produsele spre retur, vă rugăm completați acest formular și să îl introduceți in pachet sau să î trimiteți pe email la office @ superrochite.ro

Mulțumim!