Suntem o echipă tânără plină de entuziasm, creativitate dar și cu vise mărețe și punem accent pe detalii, inovație și diversificare. Încercăm şă îţi aducem constant produse în pas cu moda la cel mai accesibil preţ. Aducem colecţii noi în fiecare săptămână precum şi reduceri ocazionale.

     SuperRochite.ro celebrează femeia încrezătoare în sine care vrea să spargă barierele vestimentare, care lasă să se exteriorizeze diva din ea şi care are nevoie doar de hainele potrivite pentru a impresiona şi să fie vedeta fiecărui eveniment. Pe site găseşti o gamă largă de produse potrivită pentru fiecare eveniment din viaţa ta.

     Majoritatea produselor care nu se află pe stoc le putem aduce special pentru tine prin pre-comandă, trebuie doar să ne specifici măsura pe care o doreşti şi nu trebuie să achiţi contravaloarea decât în momentul livrări şi după ce ai verificat conţinutul la curier să fi absolut sigură de calitatea si aspectul produsului pe care l-ai comandat.

     Dacă ai văzut pe internet o rochiţă care ţi-a plăcut şi doreşti să o ai, ne poţi contacta şi o putem găsi noi pentru tine, ulterior te vom anunţa cu privire la preţ si timpul în care comanda va ajunge la tine.

     Magazinul este actualizat periodic cu modele noi de rochii, alte articole vestimentare precum compleuri, şalopete, topuri, body, tricouri, lenjerie şi alte categorii de produse care sigur te vor încânta.

     În momentul de faţă ne bucurăm şi ne mândrim cu aprcierea pe care am primit-o din partea clienţilor noştri pentru suportul pe care îl oferim în alegerea celei mai bune ţinute, dar şi pentru timpul scurt în care am procesat fiecare comandă şi retur.

     Te aşteptăm să comanzi cu încredere pe site-ul nostru.

     Spor la cumpărături!

     SuperRochite.ro

     www.superrochite.ro

Despre firmă:

SC EMPIRE SOLUTIONS SRL

CUI: 33476435 J40/9440/2014

Capital Social 200 RON