FORMULAR RETUR

Dorești să returnezi sau să schimbi un produs? Nici o problemă! Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul găsit în spatele facturii din pachet si să ne contactezi prin mail sau telefonic la +40 723 010 669 sau accesând link-ul de mai jos și te vom contacta noi. 

FORMULAR RETURINFORMAȚII SUPLIMENTARE

 

 

(Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura optiune fiind transferul bancar, iar toate comisioanele vor fi suportate de catre SC EMPIRE SOLUTIONS SRL)
IMPORTANT! Contravaloarea produselor returnate va fi restituită doar în contul tău bancar în maxim 7 zile. Nu vor fi acceptate coletele sosite retur în sistem ramburs, colete pentru care nu a fost achitat transportul sau colete trimise prin Poșta Română.
Formularul de retur trebuie să însoțească întodeauna bunurile returnate și trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
- Produsele să fie însoțite de factura fiscală.
- Produsele trebuie să aibă eticheta de identificare.
- Nu se acceptă spre retur produsele care prezintă semne de deteriorare sau care au fost purtate.
- Transportul returului gratuit. Dacă se optează pentru expedierea personală a produsului transportul va fi suportat de către client.

Produsele se vor returna la adresa Strada Splaiul Independentei nr. 202k Scara A Bloc A Etaj 8 Ap. 33 Sector 6 Bucuresti în termen de 14 zile lucrătoare de la data efectuării achiziției cu eticheta produsului și însoțit de factură.

Produsele achiziționate la distanță (online) se pot returna conform dispozițiilor OUG 34/2014. Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului renunțarea la cumpărare, respectiv returnarea produsului fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de cumpărător înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Dacă doriți vă putem face noi solicitarea de curier și vom completa datele cu adresa de retur, tot ce trebuie să faceți să adăugați acest formular completat în colet, să îl predați curierului iar noi vă vom returna banii în contul IBAN specificat.

 

SC EMPIRE SOLUTIONS SRL

CUI: 33476435 J40/9440/2014

Capital Social 200 RON